Nyt on neuleet tärkein projekti, tämä ei tosiaan enää ole harrastus, vaan pakkomielle!
Valmiina on Swallowtail-huivike, Silvia langasta. En oikein pitänyt ohjeen reunuksesta, joten otin siihen pitsimallin Victorian lace today-kirjasta.

1729286.jpg

1729282.jpg

1729270.jpg

Tytär uhrautui malliksi, vaikka tämä huivi ei häntä kiinnostanut (onneksi..)

Päättelyä vaille valmiina on Lacy Kerchief-huvi, Tennesee-langasta. Oli puolivälin jälkeen aika tylsä neulottava, tarkkaavaissu herpaantyi, joten ei ole ihan symmetrinen. Tosi pitkä huivi, vaikka jätin muutaman mallikerran alusta ja lopusta pois.

1729310.jpg

Vaihteeksi puikoilla on myös muutakin, eli Cloud Bolero-nuttu. Lanka on Novitan Princess Mohair, lanka löytyi Tallinnan Karnaluksista, kiitos hienoista suunnistusohjeista Kristiinalle! Eihän tuota kauppaa voi millään sattumalla löytää. Lankavalikoima oli järkyttävä, olisi pitänyt olla suunnitelmat mukana, mutta jospa sitten ensikerralla varautuisi paremmin ;)

1729342.jpg

Olisinpa Karnaluksista tiennyt tästä mallista:
1729910.jpg

Jostain kumman syystä tämä värikäs kuvioneuletakki "Inspired to knit"-kirjasta viehättää minua tosi paljon. Olen etsinyt sopivia lankoja, mutta en löydä :(. Pitäisi olla keskipaksua villalankaa, ohjeessa on 14 eri väriä, mutta varmaan 10-12 kaunista väriäkin riittäisi.
Vinkkejä otetaan vastaan - toki myös mielipiteitä mallista  :)

Jotta tuo huiviputki katkeaisi, hankin paksunpaksua lRustika-ankaa  takkia varten,  ajattelin "Fitted knits"-kirjan  tätä ohjetta:
 1729918.jpg