Mystic Light alkoi, ensimmäinen vihje vaikuttaa aika lupaavalta. Pidän nyt kuitenkin itseni kurissa, ja teen valmiiksi mystisen veden, toiseksi viimeinen kappale on aloitettu:
1417735.jpg

Uudessa huivissa lankakin pohdituttaa. Olin ajatellut  noita aiemmin esiteltyjä Cherry Tree Hillin lankoja, mutta nehän ovatkin liian ohuita. Enkä ole ollenkaan luottavainen siihen, ettei pitsit ja palmikot huku noinkin kirjaviin lankoihin.

Mistäköhän löytyisi sininen "fingering weight"-paksuinen lanka, jossa väri liukuu pehmeästi ja pitkällä matkalla sinisen sävystä toiseen?

Otin rohkeasti uusvanhan Passapin käyttöön, huivilla on hyvä aloittaa. Lankana Yubinan ohuen ohut kashmir, ohje täällä.
Reunasilmukoiden kanssa oli ongelmia, ne ei vaan pysy neuloilla :(
Nyt en ole vaan ollenkaan varma, kannattaako tuo kohokuvio tappaa pingottamalla?
1417739.jpg

1417741.jpg

edit: Testihuivi, kuinka onnistuu koneella niskasta aloitettu kolmiohuivi? Selkeästi yksi ero käsin ja koneella neuloessa, käsin tehdessä näkee kokoajan mitä tekee, koneella lopputuloksesta ei välttämättä ole tietoakaan. Tässä tuli mieleen äitini käyttämä sanonta "tuleeko sus  vai suur jänis".

Tuli pieni susi! :)  Idea voi toimia paksummalla langalla, tai ohutlankakoneella, tässä loppui neulat kesken. Nyt mietintämyssyyn, täytyy keksiä joku kiva neulottu tai virkattu reunus tuohon jatkoksi.
Lankana Cherry Tree Hillin merino lace.
1420495.jpg