Jippii, taitaa päivitys onnistua! Monesti olen yrittänyt, mutta joko tänne ei pääse, tai sitten on niin hidasta ettei hermot veny odottamaan tapahtuuko jotain vai ei. Ihan kiva, että tämmöinen vuodatus on, mutta saisi toimia paremmin.

Tyttären Conwy-sukat valmistuivat huomattavasti edellisiä nopeammin, mutta todettiin, että 60 silmukkaa Nalle-langalla on liikaa, eihän nämä pysyneet jalassa tosi tilanteessa. Resori on nyt purettu, ja neulottu uudelleen 48 silmukalla, toivottavasti pysyvät nyt menossa mukana.
1999512.jpg

Aika kiva mallineule, muutin senverran, että neuloin oikeat silmukat kiertäen. Pesussa varmaan tasoittuu vielä nätimmäksi :)
1999521.jpg

Pikaisesti tein koneella jokapäiväisen huivin, kirjavalle langalle simppeli reikäneule käy hyvin. Lanka on ohutta merinovillaa Uruguaysta, ebayn kautta löytyi:
1997080.jpg

1997072.jpg

Samaisen myyjän kautta toinen lanka muuttui "Wisp"-kietaisuksi, en nyt halunnut huivia vaan kaula-hartialämmikkeen. Muotoilin lyhennetyillä kerroksilla, mutta onkohan lanka liian levoton tällaiseen malliin?

1997090.jpg